Direct naar paginainhoud

P+R betekent Parkeer en Reis. Bij deze P+R-terreinen kunnen automobilisten parkeren bij bus- en/of treinstations, vanwaar zij makkelijk kunnen overstappen op het openbaar vervoer. Dit levert minder files op.

P+R Almere Muziekwijk

Michael Jacksonplein
1323 PZ Almere

P+R-terrein Almere Muziekwijk heeft 345 parkeerplaatsen en ligt aan de noordkant van treinstation Muziekwijk. Het P+R-terrein ligt niet in de nabijheid van grote ontsluitingswegen.

Naar boven

P+R Almere 't Oor

Oorweg
1324 ZX Almere

P+R-terrein 't Oor heeft 100 parkeerplaatsen. Via afslag 4 (Almere Haven) van de A6 is het parkeerterrein 't Oor gemakkelijk bereikbaar. Het parkeerterrein ligt naast het busstation.

Naar boven

P+R Almere Oostvaarders

Oostvaardersstraat
1335 JN Almere

P+R terrein Oostvaarders heeft 150 parkeerplaatsen en ligt aan de noordkant van station Oostvaarders. De parkeerplaats is vanaf de A6 te bereiken via afslag 8 (Almere Buiten Oost via de Buitenring) en 7 (Almere Buiten via de Spectrumdreef).

Naar boven

P+R Almere Buiten

Dichtbij het treinstation van Almere Buiten centrum kunt u parkeren in een van de parkeergarages of op het terrein aan de Brasiliaplaats (Rio de Janeirostraat). Het maximale dagtarief hiervoor is 2 euro. Ook kunt u tegen een aantrekkelijk tarief kiezen voor een parkeerabonnement in de Floridagarage.

P+R Almere Parkwijk

Haagbeukweg 141
1318 MA Almere

P+R Parkwijk heeft 265 parkeerplaatsen en is bereikbaar via de Veluwedreef - Parkwijklaan - Haagbeukweg of via de Vrijheidsdreef - Radio Oranjelaan.

Naar boven