Skip to content

Fietsdepot

Fietsdepot Esplanade

Beste be­zoe­ker,

De toe­zicht­hou­ders van de ge­meen­te Almere halen fiet­sen weg uit de open­ba­re ruim­tes. Na­tuur­lijk niet zo­maar. Een fiets wordt al­leen mee­ge­no­men in op­dracht van Hand­ha­ving, als hij fout of hinderlijk of te lang ge­par­keerd staat of zo­veel ge­bre­ken ver­toont dat het ei­gen­lijk een wrak is.

Fiets ophalen

Ben jij je fiets kwijt? Dan kan je op de website www.verlorenofgevonden.nl bekijken of hij bij het fietsdepot Esplanade is terechtgekomen. Als dat zo is, kan je hem tegen betaling van € 25 euro per PIN weer op komen halen. Zorg altijd dat je een geldig identiteitsbewijs, fietssleutel of ander eigendomsbewijs en pinpas bij je hebt. Staat hij niet bij het Fietsdepot Esplanade? Dan is je fiets misschien gestolen. Doe daar altijd aangifte van!

Openingstijden

Het fietsdepot is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en is gevestigd aan de Esplanade 00, 1315 TC Almere Stad.

Zoek je fiets

Het fietsdepot Esplanade slaat alle fietsen op die zijn verwijderd. Als er een fiets binnenkomt, wordt hij opgenomen in een landelijke database. Iedereen kan in die database kijken: www.verlorenofgevonden.nl

Aangifte doen

Heb je je fiets niet te­rug­ge­von­den bij het fiets­de­pot Esplanade? Dan is de kans groot dat hij is ge­sto­len. Doe in dat geval al­tijd aan­gif­te! Het fiets­de­pot Esplanade werkt samen met de po­li­tie aan het be­strij­den van fiet­sen­dief­stal.    

Aan­gif­te doen kan te­gen­woor­dig ook di­gi­taal. Ga hier­voor naar www.​politie.​nl/​aangifte.