Skip to content

Snel en veilig parkeerticket betalen met Tap & Go

10 oktober 2018

Voortaan kunt u bij alle betaald parkeerterreinen in Almere Stad en Almere Buiten contactloos en snel betalen zonder uw pincode in te tikken. De kaartlezers van deze automaten zijn onlangs voorzien van Tap & Go. Bij de parkeergarages bestaat deze betaalmogelijkheid al langer.

Bij Tap & Go hoeft u enkel de bankpas tegen de kaartlezer te houden om te betalen. Contactloos betalen is veilig omdat dieven geen gelegenheid hebben om uw pincode af te kijken.

Bij bedragen tot en met € 25, - is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet u wel een pincode intikken. Wanneer uw aaneengesloten contactloze betalingen zonder pincode opgeteld de limiet van € 50, - bereiken, moet u alsnog een pincode intikken. Als de betaallimiet is bereikt, kunt u het parkeerticket ook met muntgeld of via bel parkeren betalen.

Dip & Go

Alle parkeerautomaten zijn ook voorzien van Dip & Go. Daarbij dient u wel de betaalpas in de kaartlezer te steken. Bij Dip & Go hoeft u ook geen pincode in te tikken. Parkeerautomaten op drukke locaties zijn naast Dip & Go ook geschikt voor muntbetalingen.